Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halkın Mutfağı bu hafta Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk başkenti, bereketli toprakları ve Uludağ’ı ile meşhur Bursa’da. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, şeftaliden kestane ve çileğe Bursa’nın öne çıkan ürünlerini uzmanlarla konuşuyor. Meşhur iskender kebabının püf noktlarını ustasından öğrenen ikili Bursa’nın önemli gezi noktalarından Irgandı Köprüsü, Gölyazı, Cumalıkızık ve Misi Köyü’nü ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.