Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 09:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cüneyt Asan ve Adnan Şahin; karış karış gezdikleri Anadolu’nun bereketli topraklarının, binlerce yıllık öyküsünü Halkın Mutfağı ismi ile ekranlara taşıyor. Yöresinde yetişen en özel mahsulleri yerinde görmeye giden iki usta, isimsiz kahramanların evlerine, dükkanlarına hatta tarlalarına misafir oluyor. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, emek olmadan yemek olmaz ilkesiyle yola çıktıkları programda, Anadolu’nun lezzet sırlarına yolculuk yapıyor. Cüneyt Asan ‘Emekçi’, Adnan Şahin ise ‘Yemekçi’ olarak izleyici karşısına çıkıyor. Programın sonunda ise; emek verenlerle birlikte, yöresel lezzetlerle donatılmış sofranın etrafında buluşuluyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 09:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 09:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.