Hakim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hakim, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hakim programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkar. Azem, oğlunu öldüren kişinin aslında Ozan olduğunu öğrenmiştir. Fakat bunu hakimin yüzüne vurmak için o büyük anı beklemektedir. Sonunda Azem oyunu başlatır. Demirkıran Ailesi'nden tamamen kurtulmak için gün sayan Ozan, Deniz'in yanında zoraki bir şekilde durmaya devam eder. Aklı ve kalbi hala Cerendedir fakat eski kız arkadaşının gönlünü nasıl kazanacaktır? Gülbahar Azem'le bir olup Kadir'e cephe almıştır fakat mahalleyi geri almak düşündükleri kadar kolay olmaz. Kadir'in aklındaki planla yer yerinden oynar. Yaseminle evlilik yolunda adım atan Ömer Arif, sevdiği kadını kaybetmenin eşiğine gelir. Savcı Özlem'in eline geçen güçlü bir delille bütün oklar hakimi gösterir. Peki ya Ömer Arif yakalanacak mıdır?

Hakim, atv'de yayınlanan ve 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Hakim programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hakim dizisi yayını başlayacaktır.