Hakim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hakim, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hakim programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan'ın suçunu itiraf etmek istemesi Ömer Arif'i köşeye sıkıştırır. Ömer Arif, durumu kurtarmak için yalanların içinde iyice boğulmaya başlar. Ozan, Deniz'le barışmaya çalışırken gerçekleri öğrenen Ceren'in de aklı karışmıştır. Ozan'ı ihbar etmekle etmemek arasında ince bir çizgide gidip gelmeye başlar. Gülbahar, Azem'le başa çıkamazken oyuna eskilerden birini dahil etmeye karar verir. Bu güçlü isim Gülbahar'ın yanında yer alıyormuş gibi görünür. Fakat o tarafta işler daha da kızışır. Azem ise oğlunu öldüren katilin peşindedir. Adım adım izleri takip eder. Vardığı noktada hiç beklemediği biriyle karşı karşıya kalır: Hakim Ömer Arif. Büyük bir hesaplaşma onları beklemektedir. Ömer artık açığa çıkmıştır. Şimdi ise tek amacı oğlu Ozan'ı bu büyük tehlikeden uzak tutmaktır.

Hakim, atv'de yayınlanan ve 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Hakim programının yayını, 13:00'te yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hakim dizisi yayını başlayacaktır.