Hakim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hakim, 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hakim programını saat 20:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ömer Arif, aldığı tehdit telefonuyla altüst olur. Şantajcı, hâkimden para koparmaya çalışır. Bu gizemli kişinin peşine düşen Ömer Arif, kendini beklenmedik bir durumun içinde bulacaktır. Ozan’ın şüpheli ve garip tavırları Deniz’in dikkatini çeker. Onun gerçekte kim olduğunu sorgulaması, Ozan’ın Deniz’den uzaklaşmasına neden olacaktır. Azem, oğlunun ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya kararlıdır. Bu uğurda Ömer Arif ve Yasemin ile görüşür, aklındaki sorulara yanıt arar. Azem yakaladığı ipucu sayesinde gerçeğe bir adım daha yaklaşacaktır.

Hakim, atv'de yayınlanan ve 18 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 19:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:10'da başlayacak.

Hakim programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 20:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hakim dizisi yayını başlayacaktır.