Hakim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hakim, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hakim programını saat 00:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan’ın kaza yaptığı arabanın yakalanmasıyla beraber bazı gerçekler su yüzüne çıkar. Arabayı hurdacıya götüren genç gözaltına alınır. Ömer Arif iyice köşeye sıkışır. Yasemin’den yardım isteyen Ömer Arif için işler gittikçe zorlaşmaktadır. Ömer Arif kazanın izlerini silmeye çalışırken, Ozan ise kendi başına hareket eder. Babasından gizli, öldürdüğü gencin mezarına gider. Mezarda karşılaştığı kişi Ozan’ın hayatını değiştirecektir. Azem ise yakalanan genç çocuğun arkasında kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Kendi yöntemleriyle olayı soruşturan Azem, şok edici bir gerçeği fark eder. Bu gerçek herkes için sonun başlangıcı olacaktır.

Hakim, atv'de 16 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:25'te başlayacak.

Hakim programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 00:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Hakim dizisi yayını başlayacaktır.