Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hababam Sınıfı aslında mezun olmamıştır. Sadece Mahmut Hoca'yı hastanede mutlu edebilmek için ona sahte diplomalar götürmüşlerdir. Okula dönüşleriyle birlikte yasaklar yeniden başlar. Bu arada okula yeni bir edebiyat öğretmeni olan Semra Hoca gelir. Semra Hoca, zor şartlarda okumuş genç bir öğretmendir. İnek Şaban, Semra Hoca'ya aşık olur. Arkadaşları da Şaban'ı destekleyerek Semra Hoca'ya mektuplar yazmasını sağlar. Ancak şakanın dozu kaçınca okulda işler karışır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Show TV'de yayınlanan ve 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı programının yayını, 22:15'te yayınlanan Aile Şerefi isimli film başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2022 Pazar günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi yayını başlayacaktır.