Hababam Sınıfı Merhaba

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hababam Sınıfı Merhaba, 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hababam Sınıfı Merhaba programını saat 04:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hababam Sınıfı çoktan mezun oldu ama Özel Çamlıca Lisesi eğitim ve öğretime hala devam etmektedir. Okul sahibi Muharrem Gürses vefat etmiş, okul oğlu Deli Bedri’nin yönetimine kalmıştır. Hababam geleneği devam etmekte, söz konusu sınıf, hocalarına ve idareye zor anlar yaşatmaktadır. Bu durumu fırsat bilen Deli Bedri, okulu kat karşılığı mütahite satıp yerine plaza yapılmasını planlamaktadır. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmesi için eski Hababamcıları göreve çağırır.

Hababam Sınıfı Merhaba, FOX'de yayınlanan ve 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 03:30'da başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 04:00'te başlayacak.

Hababam Sınıfı Merhaba programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kefaret isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 04:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Merhaba filmi yayını başlayacaktır.