Hababam Sınıfı Güle Güle

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hababam Sınıfı Güle Güle, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Hababam Sınıfı Güle Güle programını saat 21:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğulu bir aileden gelen edebiyat hocası Mehmet Bülbül'ün tayini Özel Çamlıca Lisesi'ne çıkar. Öğrenciler ilk başta yeni gelen hocalarına yukarıdan bakarlar. Mehmet Hoca, ilk başta bu duruma aldırış etmese de daha sonra ailesinin küçük görülmesine dayanamaz. Bu arada Hafize Ananın kızı Ayşegül de okulda okumaktadır. Ancak fakirliğinden utanan Ayşegül, annesinden köşe bucak kaçmaktadır. Mehmet Hoca, diğer öğrencileriyle olduğu gibi Ayşegül ile de da yakından ilgilenir ve onun sorunlarını çözmesine yardımcı olur. Mehmet Bülbül'ün tayini de başka bir okula çıkar.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hababam Sınıfı Güle Güle, Show TV'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Korkusuz Korkak isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

Hababam Sınıfı Güle Güle programının yayını, 23:30'da yayınlanan İçimizden Biri isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 21:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi yayını başlayacaktır.