Hababam Sınıfı Askerde

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hababam Sınıfı Askerde, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hababam Sınıfı Askerde programını saat 22:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nerdeyse üniversiteden mezun olacak yaşlara gelen haylaz Hababam Sınıfı, bir sabah yatakhanelerine giren inzibatlarla uyanırlar. Okul Sahibi deli Bedri'nin, Hababam sorununa bulduğu kalıcı bir çözümdür bu. Apar Topar kamyonlara bindirilen Hababam Sınıfı, kışlaya teslim edilir. Hababam Sınıfının haylaz öğrencilerinden iyi birer asker yaratmak isteyen Bedri Binbaşı ile Hababam arasında amansız bir mücadele başlar. Birlikteki diğer komutan Zehra Binbaşı'nın kızları askere alınmasıyla ile ilgili Genel Kurmay Başkanlığı'na verdiği dilekçe kabul edilince Hababam Sınıfı birliğine ilk kız taburu gelir. Bedri Binbaşı komutasındaki Hababam Sınıfı ve Zehra Binbaşı komutasındaki kızlar taburu rekabeti ile ortalık bir anda karışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hababam Sınıfı Askerde, FOX'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Kafalar Karışık isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Hababam Sınıfı Askerde programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 22:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Askerde filmi yayını başlayacaktır.