Güzel Şoför

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güzel Şoför, 5 Ağustos 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Güzel Şoför programını saat 05:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahran'da yaşayan Fatma, ailesinin ölümünün ardından İstanbul'a taşınır. İstanbul'da amcasını arayan Fatma, onu bulup babasından kalan mirası almayı planlar. Ancak amcasını bulduğunda babasının mirasını alamaz ve amcasının evinde hizmetçilik yapmaya başlar. Amcasının oğlu Ali ile bu sırada birbirlerini tanımayan başlayan Fatma, çok geçmeden Ali'ye aşık olur. Çift, evlilik hayali kursa da Fatma'nın amcası bu evliliğe karşı çıkar. Ali'yi yurt dışına gönderen Fatma'nın amcası, genç kadını da kapının önüne koyar. Ancak genç kadın bu sırada hamile olduğunu öğrenir. Fatma, bu süreçte geçimini sağlamak için dolmuş şoförlüğü yapmaya başlar. Ali ve Fatma'nın yolu yıllar sonra yeniden kesişecektir.

Güzel Şoför, 360'de yayınlanan ve 5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 03:45'te başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Güzel Şoför programının yayını, 06:30'da yayınlanan Gökyüzünden isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 05:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Güzel Şoför filmi yayını başlayacaktır.