Güzel Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Güzel Günler, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Güzel Günler programını saat 10:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selma bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim’le birlikte. Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran’ı bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma’nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul’a göçen Mihran. Selma, İstanbul’da Mihran’ı bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran’ın değil, Mihran’ın kuzeni Atakan’ın, Atakan’ın platonik aşkı boksör Altan’ın, Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet, kuzeni Füsun, annesi Saliha, Kıymet’in eli-kolu Feyyaz ve ezeli rakibi Hakim’in hayatı da değişmiş olur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güzel Günler, Show TV'de yayınlanan ve 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 08:00'de başlayan Ebru & Murat Bu Sabah isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Güzel Günler programının yayını, 12:15'te yayınlanan Aslı Hünel ile Gelin Evi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güzel Günler dizisi yayını başlayacaktır.