Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet programını saat 22:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gürbüz, geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın hayalini kuran Gürbüz, sözlüsü Aylin ile evlilik planları yapar. Fakat sözlüsünün kıskançlıklarından muzdariptir. Bu sorundan kurtulmanın yollarını arayan Gürbüz'e en yakın arkadaşı Ferhat bir tavsiyede bulunur. Ferhat, Gürbüz'ün gün boyunca yaptıklarını cep telefonu ile kaydedip Aylin'e göndermesini önerir. Gürbüz, Aylin'in gün içerisinde neler yaşadığını, ne sorunlarla cebelleştiğini gördüğünde kıskançlığı bırakacağını umut ederek fikri uygulamaya karar verir. Fakat kayıt altına aldığı ilk siparişinde bir cinayete şahit olunca işler karışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, FOX'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 22:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet filmi yayını başlayacaktır.