Güneş Krallığı'nın Hazineleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Güneş Krallığı'nın Hazineleri, 9 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Güneş Krallığı'nın Hazineleri programını saat 02:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir arkeolog ekibi, Tutankhamon'un mezarından bu yana bir ceset içeren ilk yeni mezarı keşfetti. Kraliyet prensesinin mumyalarını ve soylu kadınları içeren mezarın hemen yanında, arkeologlar en az otuz mumyayla daha karşılaşıyor. Peki bu insanlar kim? Saatler sürecek dedektiflik çalışmaları ve teknolojiyi araştırmaya dahil etmeleri bu gizemli mezarların şaşırtıcı gerçeğini bir araya getirmelerini sağlayacak…

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güneş Krallığı'nın Hazineleri, National Geographic'de yayınlanan ve 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 01:40'ta başlayan Mega Fabrikalar isimli programdan sonra saat 02:25'te başlayacak.

Güneş Krallığı'nın Hazineleri programının yayını, 03:10'da yayınlanan Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 02:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Güneş Krallığı'nın Hazineleri yaşam programı yayını başlayacaktır.