Güllü

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güllü, 30 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Güllü programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karadeniz Holding'in uçarı ve şımarık veliahdı Fikret şirket işleriyle ilgilenmek yerine baba parasıyla macera ve kız peşinde koşmaktadır. Karadeniz'de katıldığı rallide geçirdiği kaza hayatını değiştirir. Onu yaralı halde bulan Karadenizli köylü kızı Güllü, annesiyle beraber genç adamı iyileştirir. Fikret bir an önce geri dönmeyi planlarken anne-kız onun davranışlarından yanlış sonuçlar çıkarır. Fikret'in Güllü ile evlenmek istediğine karar verilir ve köyde zoraki nikah kıyılır. Ancak İstanbul'a dönen Fikret, genç kıza verdiği sözü tutmak yerine ona bir veda mektubu gönderince olanlar olur. Silah kuşanan Güllü, namusunu temizlemek için yola koyulur. İstanbul kazan o kepçe kendisini Ahmet diye tanıtan imam nikahlı kocası Fikret'i aramaya başlar.

Güllü, 360'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2022 Salı günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Güllü programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2022 Salı günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Güllü filmi yayını başlayacaktır.