Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 11 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Feridun, eşi Mehtap ve annesi Naime’nin evine bu sefer de UFO beliriyor. Geçmiş olsun ziyaretine gelen İbrahim ve Leman’ın tavsiyeleri işe yarayacak mı? Cemil ve ailesinin yeni geliştirdiği para birimi mahalleden nasıl tepki alacak? Kendi evlerinde çıkardıkları para birimi, mahallenin yeni parası olacak mı? Ozan ve İbrahim yıllar sonra çocukluklarının geçtiği eski yaşadığı mahallenin parkında çocukları Mehtap ve Mustafa ile huzurlu bir gün geçirebilecek mi? Devlerin aşkında ilk buluşma sosyetik bir yardım gecesinde gerçekleşiyor. Bilal ve Naime tüm zenginlikleri ve görgüsüzlükleri ile geceye nasıl damga vuracak? Çiftimiz sosyetik davetin tüm koşullarını nasıl değiştirecek? Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show'da!

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.