Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeter, biricik evladı acıların çocuğu Bilal’e rağmen aşı olmayı başarabilecek mi? Yeter’in hayallerindeki erkek yakın arkadaşı Mesut olabilir mi? Yakın arkadaştan sevgili nasıl olur? İbrahim uzun zaman sonra iş buluyor, peki mahalleli bu duruma nasıl tepki verecek? İbrahim, bakkal Kudret, İbrahim’in eski sevgili Çiçek ve ailesinin heyecanı ile baş edebilecek mi? Pavyongülü Naime tıpatıp benzeri engin Türkan ile yer değiştirirse ne olur? Cemil, Bilal ve Mustafa uzun zaman sonra Fikri’nin yeni açtığı kahvede buluşuyorlar. Bilal’in pazarlıkçı ruhu bu buluşmaya gölge düşürecek mi? Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show'da!

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:30'da yayınlanan Ninja Kaplumbağalar isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.