Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel programını saat 02:00'de Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güldür Güldür Show yılbaşı akşamı herkesi ekran başına kilitleyecek çok eğlenceli, çok renkli ve sımsıcak özel bir bölümle ekranlara geliyor! Birbirinden özel konukların performanslarıyla da göz dolduracağı bölümde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Güldür Güldür Show, milyonların yüreğine taht kurmuş usta sanatçı Emel Sayın’ı ağırlıyor. Usta sanatçı Yeşilçam zamanından paylaştığı hikayeler ile önce herkese nostaljik anlar yaşatıyor. Güldür Güldür’ün efsane programı “Yaralı Show” yine çok hareketli yine çok olaylı. Programda bu sefer “Gerçek Kobra kim?” sorusun peşinde. Kobra Murat ve Kobra İbrahim’in birbirileriyle kapışması gecenin en eğlenceli ve renkli dakikalarına imza atıyor. Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel'de!

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel, Show TV'de 1 Ocak 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:00'de başlayacak.

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel programının yayını, 04:30'da yayınlanan Şehrin Adamı isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 02:00'de Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel eğlence programı yayını başlayacaktır.