Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 14 Ekim 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Toprak’a haksızlık ettiğinin farkına varan Gonca, ondan af dilemeye ve her şeye kaldıkları yerden başlamaya karar verir. Ancak Ece’nin kurduğu sinsi oyundan bihaberdir. Ve bu kez gördükleri asla kabul edebileceği türden şeyler değildir. Toprak’ın artık Gonca’ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmamıştır. Toprak’la Ece’nin bir arada olduğunu öğrenen Doktor, Ali, Nurbanu ve Fatma Ana kelimenin tam anlamıyla şok olur. Hepsi birden Gonca’ya destek olurken Toprak’a karşı cephe alırlar. Canan, Ece’nin Atabeylerin yakasını asla bırakmayacağını anlamıştır. Bu durumdan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünen Canan ve Halil onları daha kötü bir sürprizin beklediğinden habersizdir.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 04:15'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Ekim 2022 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.