Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 9 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yılmaz’ın elinde rehin olan Toprak ve Gonca için zor ve gerilim dolu saatler başlamıştır. Yılmaz onları bırakmak için yüklüce bir para istemektedir. Bunun için de Toprak’ın babası Halil’i arar ve oğlunu sağ görmek istiyorsa parayı getirmesini ister. Toprak’ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Toprak’la Gonca namlunun ucundayken Fuat’a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söyler. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz’ın elinden kurtulmak için çareler aramaktadır. Isparta’ya dönen Tahir ve Zühre olanları öğrenince darmadağın olur. Halil, Yılmaz’ın istediği buluşma noktasına gider. Ancak parayı bıraksa da çaresiz bir halde evine dönüp eli yüreğinde beklemek zorundadır. Parayı alıp kaçmaya hazırlanan Yılmaz’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 9 Ekim 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Aldatmak isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Ekim 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.