Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 02:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Toprak ve Gonca’nın evlilik kararı Atabey Konağı’nda deprem etkisi yaratır. Canan’ın öfkesi giderek büyürken tüm hıncını Halil’den çıkarmaya ve olanlardan ötürü onu suçlamaya başlar. Kızının verdiği tepkiler Rıfat’ın endişesini artıracak boyutlara ulaşır. Toprak ve Gonca içinse henüz en zor olan aşamaya geçilmemiştir. Gonca bu kararı babasına nasıl anlatacağını kara kara düşünmektedir. Nitekim korktuğu başına gelir. Haberi alan Tahir’in tepkisi Atabeylerinkinden katbekat büyük olur. Artık bu evliliğe engel olmaktan başka hiçbir şey yoktur Tahir’in aklında. Son kozlarını kullanmaya başlayan Ece de sinsi planlar peşindedir ve bunlara Arda’yı da dahil eder.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 02:20'de başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 05:05'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2022 Pazar günü saat 02:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.