Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 8 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 01:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Toprak’ın gidişine engel olamayan Gonca yıkılmıştır. Sırrı ortaya çıksa da artık ifade veremeyecek olması Gonca’yı daha da üzer. Rıfat’ın sinsice planı işe yaramış ve Gonca’nın eli kolu bağlanmıştır. Bu olanlar Fuat’ın Rıfat’a olan nefretini daha da büyütür. Aklı hâlâ Sırrı ve Gonca’da olan Toprak ise olan bitenden habersiz İtalya uçağının kalkmasını beklemektedir. Toprak’la yakınlaşmak için fırsat kollayan Ece, onun Gonca’yla bağını tamamen koparmaya kararlıdır. Atabeylere karşı yeni cepheler açan Fuat’a göre savaşı kazanabilmek için Toprak’ın geri dönmesi gerekmektedir. Bunu sağlayabilecek tek kişi de Gonca’dır. Zor durumda kalan Gonca kritik bir karar verir ancak bu karar Tahir’in hiç hoşuna gitmeyecektir.

Gül Masalı, atv'de 8 Eylül 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:25'te başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 04:25'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Eylül 2022 Perşembe günü saat 01:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.