Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 15:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hislerine yenilen ve kendini Gonca’dan uzak tutmayı başaramayan Toprak çaresizdir. Tüm bildiklerini anlatarak, her şeyi Gonca zarar görmesin diye yaptığını söyler. Gonca ise büyük bir hayal kırıklığı içerisindedir ve bir daha Toprak’ı görmek istememektedir. Derin bir pişmanlık ve acı içinde kıvranan Toprak hatasını telafi etmek için bir şey yapmak zorundadır artık. Adnan Fuat’ın ise pes etmeye niyeti yoktur. Gül tarlasında yarım kalan işini bitirmek için harekete geçer. Doğum günü yaklaşan Halil’e muhteşem bir hediye hazırlamaktadır. Gonca gerçekleri ortaya çıkarmak için Sırrı’yı görmeye obaya gider. Ancak Sırrı uzun süredir ortalarda yoktur. Onu bulmaya kararlı olan Gonca tehlikeli bir yolculuğa atılır. Zaman hızla ilerlerken Toprak’tan gelecek yardım teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 13:20'de başlayan Aşk Bu Mu? isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 15:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.