Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 14 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul’da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu. Gonca’nın, mirasa sahip olması için Isparta’ya gitmesi ve Fatma Ana’nın şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ne var ki Gonca’nın babası Tahir, bu yolculuğa şiddetle karşı çıkar. Tahir’in saklamaya çalıştığı, kızının öğrenmesini istemediği gerçekler vardır. Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta’ya giden genç kadının hayatı, şehrin önemli ailelerinden Atabeyler’in oğlu Toprak Atabey’le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 18:40'ta başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.