Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 22:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Toprak’ın Atabeylerin davetine Gonca’yla gelmesi bomba etkisi yaratmıştır. Utancından yerin dibine geçen Ece olanlardan Canan’ı sorumlu tutar. Ancak Atabeyleri bekleyen tek şok bu değildir. Ticari olarak onları köşeye sıkıştıran Fuat Demirci nihayet Halil ve Rıfat’ın karşısına çıkar. Üstelik Fuat, Gülümser ve Mehmet’in geçmişine dair pek çok bilgiye de sahiptir. Bu yüzleşme Halil’in kabuslarını daha da büyütür. Atabeylere açıkça meydan okuyan Fuat’ın yapacakları ise daha yeni başlamıştır. Fuat, Gonca’ya kolay kolay reddedilemeyecek bir teklif yapar. Her şeye rağmen Gonca’yı savunmakta ısrar eden Toprak tam bir yol ayrımına gelir. Gonca öz babası hakkında bilmediği başka gerçekler olduğunu öğrenir. Tahir’in kaygılarına rağmen Gonca bu gerçeklerin peşine düşecek midir?

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Son Sığınak isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 22:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.