Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arda’nın Toprak’a, Ece’nin de Gonca’ya meydan okumasıyla birlikte olaylar farklı bir boyuta taşınır. Arda, Ece ve Canan’la iş birliği yapmaya karar verirken, Toprak ve Tahir arasında da bir yüzleşme yaşanır. Gonca, kendisini istemeyenlere rağmen projesini hayata geçirebilmek için hazırlıklara başlar. Isparta’daki çalışan kadınların Atabeyler tarafından uğradığı haksızlıklara yakından tanıklık eder. Gonca’nın kooperatif kuracağını, yıllardır işleyen düzeni değiştireceğini öğrenen Rıfat, buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Gül Masalı, atv'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 23:00'te yayınlanan Bizi Hatırla isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.