Gül Masalı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gül Masalı, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gül Masalı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Atabeylerin şikayetiyle büyük bir çıkmazın içine düşen Gonca ve Fatma, Tahir’i kurtarabilmek için Halil’in getirdiği devir kağıdını imzalayacakları sırada Toprak onların imdadına yetişir. Kararlı tavrı ve sürpriz görgü tanığıyla birlikte Halil’in sinsi planını alt üst eder. Toprak’ın yardımıyla umutları tazelenen Gonca, artık Isparta’da kalıp ne pahasına olursa olsun mücadele etmeye karar verir. Annesini yıllar önce kendi memleketinden süren ruhu kararmış insanlara karşı, yine annesinin memleketinde onun arazilerinde, birçok insanın yolunu aydınlatacak büyük bir hareket başlatacaktır. Toprak’ın haklının tarafında olmak için gösterdiği kararlı tavır, onu ailesiyle karşı karşıya getirir. Tüm bunların üzerine işteki sorunlar da eklenince Atabeyler’de büyük bir kriz baş gösterir.

Gül Masalı, atv'de 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Gül Masalı programının yayını, 03:35'te yayınlanan Ödül Avcıları isimli film başlayana kadar devam edecek.

30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Gül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.