Gruplaşma

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gruplaşma, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Gruplaşma programını saat 13:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Prensiplerine bağlı bir öğretmen olan Ghani, okulun yeni müdürüne işine son vermemesi konusunda yalvarmaktadır. Yeni kanuna göre, tüm okullarda herhangi bir seçim olmaksızın istenilen kadro devlet tarafından atanmakta ve yeni yönetim de istediği kişinin işine son verebilmektedir. Bu, devletin etnik ayrım konusunda aldığı bir tavırdır. Ghani’nin öğrencileri de bu etnik ayrımcılığı hissetmektedir. Atanan yeni öğretmenler, derslere girmeden tüm günü sohbet ederek, çay kahve içerek geçirmektedir. Zaman geçtikçe Ghani, bu iki fraksiyon arasında bir uyum sağlanamayacağını anlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gruplaşma, SinemaTV'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 11:45'te başlayan Labirent isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Gruplaşma programının yayını, 15:30'da yayınlanan Yao isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 13:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Gruplaşma filmi yayını başlayacaktır.