Gözlerim Sende Kalacak

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gözlerim Sende Kalacak, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Gözlerim Sende Kalacak programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nergis ve Tekin çifti güzel bir villada iki kız çocuklarıyla yaşamaktadırlar. Fakat Tekin’in işlerinin yoğunluğundan dolayı çiftin hayatları monoton bir hal aldığından aralarında zaman zaman kavgaya dönüşen tartışmalar yaşanmaktadır. Tekin’in çalıştığı ajansta işe başlayan Filiz ise gün geçtikçe genç adama ilgi duymaya başlar. Tekin ilk zamanlar Filiz’e karşı herhangi bir şey hissetmese de evinde yaşadığı huzursuzlukların da etkisiyle Filiz’le yakınlaşır. Bir gün Tekin’le Filiz’i birlikte gören Nergis kocasıyla tartışır ve sonunda Tekin evi terk ederek Filiz’le birlikte yaşamaya başlar.

Gözlerim Sende Kalacak, Kanal 7'de 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Gözlerim Sende Kalacak programının yayını, 01:45'te yayınlanan Ah Kalbim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Gözlerim Sende Kalacak filmi yayını başlayacaktır.