Gordon Ramsay ile Rota Dışı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gordon Ramsay ile Rota Dışı, 5 Ağustos 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Gordon Ramsay ile Rota Dışı programını saat 04:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gordon Ramsay, yeni kültürler, yemekler ve lezzetlere açılmak için zorlu görevine kaldığı yerden devam ediyor. Teksas, Portekiz, Hırvatistan, Porto Riko, İzlanda, Meksika gibi farklı bölgelere uzanacak yeni sezondaki yolculuğunda Ramsay ile dünyayı klasik rotaların dışına çıkarak dolaşıyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gordon Ramsay ile Rota Dışı, National Geographic'de yayınlanan ve 5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 03:50'de başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Gordon Ramsay ile Rota Dışı programının yayını, 06:00'da yayınlanan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 04:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Gordon Ramsay ile Rota Dışı yaşam programı yayını başlayacaktır.