Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bozkırda tarif edilemeyen aşkların iki temsilcisi Sefer ve Zahide'nin düğünleri için hazırlıklar yapılmaktadır. Ancak bu mutlu gün öncesinde yaşanacak tatsız sürprizler, gelin ve damadı olduğu kadar tüm kasaba halkını da perişan edecektir. Önce hayatındaki en önemli şeyi Süslü Badegül'ü çalınan, sonra evini kaybeden talihsiz Sefer, Gedelli halkının sevgisi ve Zahide’nin büyük aşkı sayesinde hayata yeniden tutunabilecek mi? Ekonomik olarak büyük bir darboğaza giren, ardından Zahide’nin düğünüyle iyice borçlanan Taner ve amcaoğulları, çözümü icadlarının patentlerini satmakta bulmuştu. Hayallerinin uçağı 66'yı, diğer icadları 40 ve 81'i bu bölümde kaybeden Gedelli mucitlerinin umutları sönecek mi? Onlar girişimci ruhlarıyla yeni icadların peşinden koşabilecekler mi?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.