Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 03:25'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Amcaoğulları yapılan son masraflarla birlikte ciddi bir borca girmiştir. Alacaklıların kapıya dayanmasıyla birlikte iflas ettiklerini anlayan amcaoğullarını bir de Zahide’nin yaklaşan düğünü iyice sıkıntıya sokar. Amcaoğulları bu durumu çözmek için her yolu deneyeceklerdir, fakat bu o kadar da kolay olmayacaktır. Sefer ve Zahide’nin düğün hazırlığı hızla devam ederken, masraflar da artmıştır. Bir de Sefer’in analığının akrabaları Sefer’den evi isterler. Bir yanda maddi problemler, bir yandan da oluşan ev krizi, herkesi iyice endişelendirir. Taner’in sorunları çözmek için son çare olarak yapacağı büyük fedakarlık ne olacaktır?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 01:00'de başlayan Diriliş Ertuğrul isimli programdan sonra saat 03:25'te başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, 05:50'de yayınlanan Vuslat isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 03:25'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.