Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en olağanüstü tren yolculuklarına gökyüzünden ve yeryüzünden konuk olacak ve izleyiciyi hayatlarının bir macerasına çıkıyoruz. Muhteşem manzaralardaki olağanüstü mühendisliği keşfederken, bu inanılmaz demiryollarının bakımını yapan ve işleten insanlarla ve bunların yanında bölgede yaşayanlarla tanışıyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları, National Geographic'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 10:40'ta başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları programının yayını, 13:25'te yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Gökyüzünden Dünyanın En İyi Tren Yolculukları yaşam programı yayını başlayacaktır.