Gökyüzünden Avrupa

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gökyüzünden Avrupa, 12 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Gökyüzünden Avrupa programını saat 10:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Perspektifimizi daha da yükselterek Avrupa’nın eşsiz tarihi ile bütünleştiğimiz, ülkelerin farklı bölgelerindeki dört mevsim ile nefes kesen görsel bir yolculuğa çıktığımız ve sıradan insanların bilinmeyen hikayelerine tanık olduğumuz Gökyüzünden Avrupa'nın yeni sezonuna İrlanda, Norveç, Hırvatistan, Portekiz, İzlanda ve İsviçre konuk oluyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gökyüzünden Avrupa, National Geographic'de yayınlanan ve 12 Temmuz 2022 Salı günü saat 09:00'da başlayan Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı isimli programdan sonra saat 10:40'ta başlayacak.

Gökyüzünden Avrupa programının yayını, 12:30'da yayınlanan Hitler'in Son Direnişi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Temmuz 2022 Salı günü saat 10:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Gökyüzünden Avrupa yaşam programı yayını başlayacaktır.