Göbek Bağı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Göbek Bağı, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Göbek Bağı programını saat 09:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halk arasındaki yaygın inanışa göre yeni doğan çocuğun göbek bağı nereye bırakılırsa, çocuk bırakılan yerin durumuna uygun bir işle meşgul olur. Buna inan Hayriye Hanım da evlatlarının saygın mesleklere sahip olmaları düşüncesiyle doğduklarında göbek bağlarını okul, cami ve devlet dairesinin kapısına gömmüştür. Büyüyen çocukları eğitimlerini tamamlayarak annelerinin arzu ettiği gibi bir öğretmen, imam ve müdür olmuşlardır. Hac hazırlığında olan Hayriye Hanım, kendisine yardıma gelen komşularından çocuklarının kanunsuz yollardan da para kazandıklarını işitir. Bu dedikodulardan rahatsızlık duyarak durumu araştırmak ister. Çocuklarının çalışmalarını yerinde görmek için İstanbul’a gider.

Göbek Bağı, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 07:45'te başlayan Hayat Sürprizlerle Dolu isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

Göbek Bağı programının yayını, 11:50'de yayınlanan Başkent Kulisi isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 09:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Göbek Bağı filmi yayını başlayacaktır.