Gizli Saklı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gizli Saklı, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gizli Saklı programını saat 16:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık, beklenen teklifini yapmak üzereyken odada karşılaştıkları dinleme cihazı ortalığı iyice karıştırır. Levent, ustalıkla dinleme cihazıyla ilgili şüpheleri kendisinden uzaklaştırırken Tarık ve Adem’in aklında dinleme cihazını kimin koyduğuyla ilgili yeni soru işaretleri oluşur. Bu sırada Aynur, ısrarlarına devam ederek kızının kınasını yapar. Düğünü yapmak konusunda da ısrarcıdır. Sadullah Amir olanları öğrenir. Tarık’ın beklenen teslimatı gerçekleşirken Yaz’ın dalgınlığı operasyonu tehlikeye sokar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gizli Saklı, FOX'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 13:45'te başlayan İyilik isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Gizli Saklı programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 16:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Gizli Saklı dizisi yayını başlayacaktır.