Gişe Memuru

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gişe Memuru, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Gişe Memuru programını saat 00:15'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sessiz ve insanlarla konuşmaktan çok kendi hayal dünyasına dalmayı seçen Kenan, babasıyla oturan otuz beş yaşında bir gişe memurudur. Tavşancık gişeler bölgesinde görev yapan Kenan, diğer gişe memurlarından çok daha fazla gişelerden araba geçirmesiyle ve de işini yaparken kendi kendine konuşmasıyla ünlüdür. Kenan'ın çocukken annesini kaybetmesinin ardından babasıyla olan ilişkisi gittikçe sorunlu bir hale gelmiştir. Zaten otomatikleştiği gişesinde, hayal ve gerçek arasındaki çizgi daha da belirsizleşmeye başlar. Kenan'ın ev, servis ve gişe arasında sıkışıp kalmış monoton yaşamı, yeni atandığı gişelerde değişmeye başlar.

Gişe Memuru, Star TV'de 25 Mayıs 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Gişe Memuru programının yayını, 04:10'da yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 00:15'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Gişe Memuru filmi yayını başlayacaktır.