Gırgıriye'de Büyük Seçim

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gırgıriye'de Büyük Seçim, 12 Ekim 2021 Salı günü ekrana geliyor. Gırgıriye'de Büyük Seçim programını saat 15:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sulukule’de yaşam keyifle sürmektedir. Tüm Sulukuleliler toplanmış, yeni çeribaşı seçimi için adaylarına destek vermektedirler. Eskiden babadan oğula geçen bu görev için modern çağa ayak uydurulup genel seçime gidilmiştir. Aşırı sarhoşluktan dolayı görevden alınan son çeribaşı Bekir’le Bayram iki rakip adaydır. Bol keseden vaatlerle çekişen iki tarafın kavgası, yine karakolda biter. Bu arada para ağır basınca Sabahat’ın baskısı ile Güllü, uyuşturucu kaçakçısı Tayfur’un gazinosunda sahneye çıkar. Bayram’la Tayfur’un çantaları karışınca, Güllü yüzünden üzüntüden intihar aşamasına gelen Bayram, çantadan çıkan paraları görüp yaşamaya karar verir. Ailesi ile lüks bir otele yerleşir, gösteriş içini kendilerini eğlendirsin diye de Güllü ile annesini tutar. Paraların Bayram’da olduğunu öğrenen Tayfur, yerlerini öğrenmesi için Güllü’yü görevlendirir.

Gırgıriye'de Büyük Seçim, 360'de yayınlanan ve 12 Ekim 2021 Salı günü saat 12:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 15:00'te başlayacak.

Gırgıriye'de Büyük Seçim programının yayını, 17:00'de yayınlanan Yeryüzünde Bir Melek isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Ekim 2021 Salı günü saat 15:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Gırgıriye'de Büyük Seçim filmi yayını başlayacaktır.