Geniş Aile

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Geniş Aile, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Geniş Aile programını saat 09:30'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Almancı biri ailenin kızı ile evlenip Almanya'ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Evin babası, kızı Nazan'ı evlendirip evin nüfusunu azaltmaya çalışırken Cevahir’in yeniden eve dönmesi bütün planları altüst eder. Ailesine çok çektiren, ne okuyan ne de çalışıp hayatını bir düzene sokan Cevahir’in hiçbir şey olmamış gibi davranması, ailenin reisi babayı iyice çileden çıkarır ve onu eve kabul etmez. Sokakta kalmak istemeyen Cevahir kendince bir çözüm üretir fakat bu çözüm de kız kardeşi ile nişanlısının arasını bozar. Üstelik Cevahir gelir gelmez sadece ailesini değil, bütün mahalleyi de karıştırmayı başarır. Evlenip Almanya’ya gitmeden önceki sevgilisi Şükufe artık ezeli düşmanı Koyu Bilal ile birliktedir. Bunu öğrenen Cevahir ortalığı birbirine katar.

Geniş Aile, teve2'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 07:15'te başlayan Çatı Katı Aşk isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Geniş Aile programının yayını, 11:15'te yayınlanan Nursel'le Evin Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 09:30'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Geniş Aile dizisi yayını başlayacaktır.