Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi programını saat 03:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kirli geçmişini ardında bırakmaya karar verip itirafçı olan ve polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusuyla atandığı Karabayır Lisesi’nde taşları yerinden oynatacak! Sadi Payaslı gibi kendilerini hiç beklemedikleri bir anda Karabayır Lisesi’nde bulan hayatının baharındaki beş genç Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin’in hayatı ise okulun yeni coğrafya öğretmeniyle tanıştıklarında tümüyle değişecek. Islahevinden şartlı tahliye ile çıkan gençler elde ettikleri ikinci şansı değerlendirmek üzere gittikleri Karabayır Lisesi’nde başlarını belaya sokmamak için Sadi Payaslı’nın rehberliğine ihtiyaç duyacak. Karabayır Lisesin'de gençlere doğru yolu gösterebilmek için mücadele eden Yeliz Hoca, Sadi Payaslı ve ıslahevinden gönderilen beş gencin gelişiyle lisenin iyice karışması üzerine durumu kontrol altında tutmak için elinden geleni yapacak.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Show TV'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 01:30'da başlayan Kaçış Planı 3 isimli programdan sonra saat 03:00'te başlayacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi programının yayını, 05:30'da yayınlanan Şef Kapımda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 03:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yayını başlayacaktır.