Geleceğe Doğru

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Geleceğe Doğru, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Geleceğe Doğru programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir zamanlar bilim kurgu olarak algılanan şu anda gerçek olmaya doğru gidiyor. 6 bölümlük belgesel serisinde National Geographic insanoğlunun bir milyon yıl sonra nasıl olabileceğini öngörmeye çalışıyor. Günümüzün en başarılı bilim insanları, gelecek bilimcileri, uzmanlar ve bilim kurgu yazarları izleyicileri insanoğlunu geliştirecek ve hatta yapısını değiştirecek en yeni teknolojilerin, fikirlerin ve yeniliklerin içine sokuyor. Geleceğe doğru tipik bir Amerikan ailesinin gözünden insanlığın kaderinin ve geleceğinin nasıl olduğunu izleyiciye aktarıyor. Ailenin kızının android olduğu belgesel insanlık sırrının en ücra köşelerine giderek yapılan seçimler, gelinen nokta ve insanoğlunun uzun yıllar sonra dönüşeceği yapıyı sorguluyor. Bu belgeselde insan makine ile birleşiyor, zeka sınır tanımıyor ve en önemlisi insanoğlu gezegenlerarası yaşam formuna kavuşuyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Geleceğe Doğru, National Geographic'de yayınlanan ve 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 22:00'de başlayan Araba S.O.S. isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Geleceğe Doğru programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Geleceğe Doğru yaşam programı yayını başlayacaktır.