Gel Zaman Git Zaman 80'ler

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gel Zaman Git Zaman 80'ler, 18 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Gel Zaman Git Zaman 80'ler programını saat 21:00'de NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elekronik hesap makineleri, bilgisayar disketleri, pilli pikaplar. Uzun favoriler, yüksek belli pantolonlar, çizgi romanlar, fotoromanlar, Yıldız Savaşları ve disko dans. 70'li yıllarda kapitalizmin altın çağı sona ermiş, ekonomik krizler ve siyasi çalkantılar, dengeleri değiştirmişti. İnsan hakları ve kadın erkek eşitliği düşüncelerinin, sömürgecilik ve ırk ayrımcılığı karşıtlığının yükselişi, sanattan teknolojiye, bilimden ekonomiye her alanda köklü sosyal değişimlerin başlangıcı oluyordu. Kapıyı çalan '80'li yıllar, kocaman vatkalar, afro saçlar, renkli taytlar, aerobik, breakdance, video kasetler, CD'ler, Top Gun gözlükleri, Rubik küpü, Dallas, Mavi Ay, Susam Sokağı, Maradona, Michael Jackson, Madonna ve MTV'yle iz bırakan yıllar olacaktı.

Gel Zaman Git Zaman 80'ler, NTV'de yayınlanan ve 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Ana Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Gel Zaman Git Zaman 80'ler programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 21:00'de NTV'de hangi program yayınlanacak?

Gel Zaman Git Zaman 80'ler yaşam programı yayını başlayacaktır.