Gel Zaman Git Zaman 60'lar

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gel Zaman Git Zaman 60'lar, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gel Zaman Git Zaman 60'lar programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arabalı sinemalar, sinemaskop filmler, hulahup, soket çoraplar, kloş etekler, 'Jukebox'lar, pop-art, televizyon, caz ve rock'n roll. 1950'li yıllar ikinci dünya savaşının yıkımından çıkmış dünyada gündelik hayatın yeniden inşa edildiği yıllardı. Kapitalizm ve komünizm dünyayı iki ayrı kutba bölmüş, iki kutbun arasındaki soğuk savaşın en güçlü silahları ise kültür, sanat, spor ve teknoloji olmuştu. Kapıyı çalan 60'lı yıllar, kabarık saçlar, go-go botlar, uzay çağı modası, görkemli Hollywood filmleri, Elvis Presley çılgınlığı, Beatlemania, Rolling Stones, etkisi yıllar boyu sürecek televizyon dizileri ve insanoğlunun uzayı fethetme çabalarıyla iz bırakacak yıllar olacaktı.

Gel Zaman Git Zaman 60'lar, NTV'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

Gel Zaman Git Zaman 60'lar programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Gel Zaman Git Zaman 60'lar yaşam programı yayını başlayacaktır.