Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar, 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar programını saat 04:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gal Gadot’un sunuculuğunu ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği belgesel, içinde bulundukları topluma dokunan, dünyayı değiştirmek için adım atan ve birçok kişiye ilham veren inanılmaz kadınların güçlü hikayelerini konu alıyor. Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar karşılaştıkları su ve çevre kirliliği, ayrımcılık, yoksulluk ve şiddet gibi bir çok probleme rağmen kararlı bir şekilde karşı koymaya, seslerini duyurmaya, hayal kurmaya, üretmeye ve liderlik etmeye devam eden cesur kadınları konuk ediyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 03:55'te başlayan Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza isimli programdan sonra saat 04:40'ta başlayacak.

Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar programının yayını, 06:00'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 04:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar yaşam programı yayını başlayacaktır.