Fırtınalı Soygun

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fırtınalı Soygun, 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Fırtınalı Soygun programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırtınalı Soygun, fırtınalı bir gecede büyük bir soygun gerçekleştirmeye çalışan çeteyi durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişen bir polisin hikâyesini konu ediyor. Büyük bir soygun planlayan bir çete, kasırga tüm şehri ele geçirdiğinde harekete geçer. Suçluların bir binayı istila etmesinin ardından olay yerine gelen polisler, binada oturan insanların tahliye edilmesini planlar. Ancak kasırga olması insanların tahliye edilmesini de riskli bir hale getirir. Tahliye kararını reddeden bir polis dedektifi, insanları korurken hırsızlarla zorlu bir savaşa girişir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fırtınalı Soygun, atv'de yayınlanan ve 17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Fırtınalı Soygun programının yayını, 22:05'te yayınlanan Everest isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Fırtınalı Soygun filmi yayını başlayacaktır.