First Ladies

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı First Ladies, 11 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. First Ladies programını saat 03:10'da Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eleanor Roosevelt, Lady Bird Johnson, Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Hillary Rodham Clinton ve Michelle Obama. Bu altı ikonik kadının Amerikan siyasi tarihi ve toplumu üzerinde nasıl iz bıraktığını araştıran etkileyici bir yapım. Özel röportajlar, arşiv görüntüleri ve ilgi çekici canlandırmalarla First Ladies, her kadının yolculuğunu şekillendiren önemli ve gizli anları ortaya çıkarıyor.

First Ladies, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 11 Ocak 2022 Salı günü saat 02:20'de başlayan Grand Designs Australia isimli programdan sonra saat 03:10'da başlayacak.

First Ladies programının yayını, 04:00'te yayınlanan Great British Railway Journeys isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Ocak 2022 Salı günü saat 03:10'da Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

First Ladies yaşam programı yayını başlayacaktır.