Fırıncının Karısı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fırıncının Karısı, 23 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Fırıncının Karısı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendi halinde bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir.

Fırıncının Karısı, Kanal D'de yayınlanan ve 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Fırıncının Karısı programının yayını, 23:45'te yayınlanan Seversin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Ağustos 2022 Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Fırıncının Karısı filmi yayını başlayacaktır.