Fazilet Hanım ve Kızları

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Fazilet Hanım ve Kızları programını saat 01:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fazilet Hanım, kızları Hazan ve Ece ile bir gecekondu semtinde yoksul bir hayat sürmektedir. Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemenlerle kesişir. Boğaz'da bir yalıda yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet'in hayallerinin bile ötesindedir. Fazilet'in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, ailenin oğlu Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir.

Fazilet Hanım ve Kızları, Star TV'de 23 Haziran 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Fazilet Hanım ve Kızları programının yayını, 03:00'te yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 01:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yayını başlayacaktır.