Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1920’li yıllar… New York… Sihirli yaratıkları inceleyen Newt Scamander, gizemli bir bavulla New York’a gelir. Bavulda Newt’in yolculukları sırasında bulduğu sihirli yaratıklar bulunmaktadır. Newt’in bavulu kaybolduğunda gizemli yaratıklardan bazıları kaçmayı başarır. Bunun üzerine Newt, Graves’in hedefi haline gelir ve kaçmayı başaran sihirli yaratıklar New York sokaklarını karıştırır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, SinemaTV'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 19:15'te başlayan Şipşak Aile isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? programının yayını, 23:45'te yayınlanan Cloverfıeld Yolu No: 10 isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi yayını başlayacaktır.