Fadik İntikam Peşinde

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fadik İntikam Peşinde, 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Fadik İntikam Peşinde programını saat 12:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ölüm döşeğinde yatan Hatçe, zamanında kendisiyle evlenmeyen Ali’den intikamını alması için kızı Fadik’e vasiyette bulunur. Fakat Ali öldüğü için intikam alınacak kişi artık oğlu Kadir’dir. İstanbul’da bir konakta yaşayan iş adamı Kadir, Fadik’in planlarından habersizdir. Fadik ise Rıza dayısı ve Zehra yengesiyle birlikte Kadir’in evinde çalışan akrabaları Nimet’in yanına gelir. Kısa bir süre sonra üçü de konakta işe başlarlar. Fadik’in tek amacı Kadir’i kendisine âşık etmek ve sonrasında onu öldürmektir. Fakat köyde büyüyen Fadik, modern hayata ayak uydurmakta zorluk çeker.

Fadik İntikam Peşinde, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 10:50'de başlayan Yine Bana Kalasın isimli programdan sonra saat 12:50'de başlayacak.

Fadik İntikam Peşinde programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 12:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Fadik İntikam Peşinde filmi yayını başlayacaktır.